Întrebări Frecvente

Urmărește Hostico și răsfoiește printre cele 312 răspunsuri la întrebări frecvente.

 
 
1

Ce este Cloudflare ?

Vizualizari
368
 

Cloudflare este o rețea de tip CDN (Content Delivery Network). Un CDN este o rețea distribuită de servere care oferă mai multe avantaje pentru un site web :

Caching de conținut :
Prin crearea unui cache al resurselor front end (css, js, html, jpg, etc) al site-ului, Cloudflare ajută la îmbunătățirea vitezei de încărcare a paginii, reducerea utilizării lățimii de bandă și reducerea utilizării procesorului pe server. Se pot seta resursele pentru care dorim să se facă caching din panoul de control Cloudflare.

Disponibilitate ridicată:
Cu o rețea redundantă de servere la nivel mondial, dacă un server întâmpină o problemă, CDN-ul Cloudflare va putea să se folosească de un server alternativ din apropierea vizitatorului site-ului.

Creșterea securității:
Cloudflare ajută la îmbunătățirea securității prin blocarea amenințărilor înainte de a afecta site-ul sau serverul de pe care se încarcă site-ul. CDN-ul Cloudflare poate furniza, de asemenea, o anumită protecție împotriva atacurilor Distributed Denial of Service (DDoS).

Cloudflare se poate activa setând nameserverele cloudflare pe domeniu sau folosind funcționalitățile cPanel.

Mai multe detalii legate de activarea serviciilor Cloudflare:
Activarea serviciilor Cloudflare în cPanel
Activarea serviciilor Cloudflare prin schimbarea nameserverelor pe domeniu

pixel
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie