Întrebări Frecvente

Urmărește Hostico și răsfoiește printre cele 312 răspunsuri la întrebări frecvente.

 
 
3

Care este diferența între panourile cPanel și Webuzo ?

Vizualizari
692
 

Fiind vorba de două panouri de control diferite există o mulțime de diferențe pornind de la preț, interfața grafică și până la versiunile de aplicații folosite, configurările acestora și organizarea internă a fișierelor. Deși oferim ambele panouri la nivel de producție cPanel este un produs mai matur , mai stabil ca Webuzo și recomandăm achiziționarea acestuia unde este posibil. Webuzo este oferit gratuit putând fi și achiziționat deoarece în varianta gratuită funcționalitățile acestuia sunt limitate.

La nivel de utilizare diferența notabilă o reprezintă imposibilitatea de a crea mai multe conturi pe Webuzo. Aici va exista un singur cont principal iar toate domeniile adăugate vor funcționa de pe acesta, pe când cPanel permite crearea unui număr nelimitat de conturi distincte. Principiul de securitate al separării datelor nu este aplicat prin urmare pe Webuzo iar pentru clienții care doresc să revândă găzduire acest lucru este imposibil pe Webuzo în cazul în care se dorește și oferirea accesului spre un panou de control individual pentru fiecare client în parte.

pixel
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie