Întrebări Frecvente

Urmărește Hostico și răsfoiește printre cele 312 răspunsuri la întrebări frecvente.

 
 
1

Care este diferența dintre un VPS administrat de client și unul administrat de Hostico ?

Vizualizari
740
 

Dacă un client optează pentru administrarea proprie a VPS-ului, singurul serviciu obținut din partea Hostico va fi punerea la dispoziție a unei conexiuni SSH cu drept de root către VPS-ul comandat.  Această variantă nu include serviciile menționate pe pagina Secured

Administrarea unui VPS de către Hostico presupune instalarea sistemului de operare (Centos 7), instalarea unui panou de administrare (unul din cele alese de către client din cele oferite de Hostico), instalarea de scripturi de optimizare și monitorizare ,  suport tehnic si monitorizarea serviciilor 24/7. În cazul acestui tip de administrare, clientul nu va primi acces SSH la nivel de root și va avea acces la linia de comandă doar dacă va face o cerere în acest sens și doar la nivel de utilizator fără drepturi speciale. Această variantă include serviciile menționate pe pagina  Secured .

pixel
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie