Întrebări Frecvente

Urmărește Hostico și răsfoiește printre cele 312 răspunsuri la întrebări frecvente.

 
 
2

Am plătit domeniul însă am fost înștiințat că va fi suspendat. De ce ?

Vizualizari
267
 

Conform regulilor ICANN, fiecare căsută de mail nevalidată sau folosită prima dată pentru înregistrarea unei extensii gTLD (.com,.net,.org,.biz,.info,etc) trebuie validată.
Prin urmare în cazul în care această căsuţă de mail nu a mai fost folosită pentru înregistrarea unei extensii gTLD veţi primi un mail cu subiectul "Solicitare validare adresă de e-mail"
Acest mail va conţine un link de genul: "http://icann-verification.registrar.eu/?email=%%email%%authCode" pe care va trebuii să faceţi click în vederea validării căsuţei poştale.

Atenţie - dacă în decurs de 14 zile de la înregistrarea domeniului căsuţa poştală nu este validată , domeniul înregistrat va deveni nefuncţional şi va rămâne nefuncţional până în momentul validării căsuţei.

Dacă aţi primit mail-ul de validare şi l-aţi sters sau nu l-aţi primit în decurs de 2 zile de la înregistrarea domeniului şi ştiţi că această este primă folosire a acestei căsuţe poştale pentru înregistrarea unui gTLD vă rugăm să ne contactaţi pentru retrimiterea mail-ului de validare.

pixel
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie