Întrebări Frecvente

Urmărește Hostico și răsfoiește printre cele 312 răspunsuri la întrebări frecvente.

 
 
1

Am achiziționat un pachet de găzduire și doresc să transfer unul/mai multe site-uri la voi. Cum trebuie să procedez ?

Vizualizari
897
 

Dacă aveți unul sau mai multe site-uri existente pe o găzduire de la o altă firmă și doriți sa le aduceți pe găzduirea de pe serverele noastre, va trebui să trimiteți un email către tehnic@hostico.ro sau să deschideți un tichet din contul de client Hostico, unde să specificați următoarele:

- datele de autentificare ale panoului de control (cPanel, Plesk, Webmin, etc) de la găzduirea actuală . Alternativ, dacă găzduirea nu oferă un panou de control, puteți să ne furnizați datele de conectare FTP, access la baza de date (remote, phpMyAdmin,etc), datele de acces SSH sau orice alte date de conectare aveți disponibile.
-
care dintre domenii le doriți transferate. Dacă aveți alte preferințe referitor la ce anume și cum anume ar trebui mutat.
- data/ora când doriți să ne ocupăm de transfer (de obicei stabilită de comun acord în funcție de solicitarea făcută/lucrările deja programate de către noi). Dacă există un trafic mare de emailuri și/sau comenzi pe site, este recomandat ca transferul să se facă în momente de activitate mai scăzută (noaptea).

Cât timp va dura transferul ?
Durata transferului poate varia în funcție de cantitatea de informație care trebuie transferată și eventualele limitări impuse de găzduirea actuală.

Site-ul meu a fost dezvoltat local și nu este găzduit nicăieri. Cum puteți să mă ajutați cu transferul ?
Va trebui să arhivați fișierele și baza de date a site-ului și să urcați arhiva creată pe găzduirea de pe serverele noastre. Arhiva poate fi urcată fie folosind File Manager din panoul de control, fie folosind FTP (datele de conectare FTP le puteți găsi în email-ul cu datele de administrare). O dată ce arhiva a fost încărcată va trebui să ne confirmați printr-un email, ca să putem începe instalarea respectiv configurarea site-ului .

pixel
AwesomeChat by Hostico
×

Hostico utilizează, colectează și procesează cookie-uri pentru funcționalitate, securitate, analiză trafic și îmbunătățirea uzabilității portalului.

detalii cookie